Projekt

Landvetter Travel Park

I samklang med naturen och i närhet till flyget planeras just nu Landvetter Travel Park. En hub med hotell, långtidsparkering och fullskalig bilservice. Följ med på vår resa och se en ny stadsdel växa fram för människor, kompetens och affärer på väg ut i världen.
Vill du ha mer information om projektet, gå in på Landvetter Travel Park:s hemsida eller kontakta oss!

landvettertravelpark.se

Kontaktperson:
Krister Johansson
0728 – 55 63 00

Mölnlyckes Haga

I Haga By, strax norr om Mölnlycke centrum, planeras ett attraktivt boende i nära anslutning till naturen, vackra Wendelsbergsparken och centrala Mölnlycke. Området har goda kommunikationer, med närhet till kollektivtrafik och annan service. Projektet omfattar cirka 600 bostäder och Kålltorp Projektutvecklings del av projektet innehåller ca 400 bostäder. Dessa utvecklas tillsammans med Development Partner i ett gemensamt projektbolag. Under hösten 2019 förvärvade HSB ca 200 bostadsbyggrätter av projektbolaget.
Detaljplanen genomförs i ett konsortium där även Tornstaden och Bråta Ängar AB ingår.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontaktperson:
Pär Falk
0707 – 23 97 54

Landvetter – Kv. 3

I centrala Landvetter, strax väster om Landevi idrottsplats, planeras just nu för ett nytt bostadsområde. Den aktuella tomten på 2000 kvm kommer så småningom ha inflyttningsklara lägenheter. Området Landvetter Centrum är mycket attraktivt och erbjuder det mesta man kan behöva; skolor, butiker, idrottsplatser såväl som kommunikationer till Landvetter flygplats och Göteborg.
Ambitionen är att bygga ca 22–30 bostadsrätter, med byggstart i maj 2021. Beräknad inflyttning oktober 2022.

Vill du veta mer? Hör av dig!

Kontaktperson:
Pär Falk
0707 – 23 97 54